dissabte, 1 de febrer del 2014

EL GRANER

El Graner. Aquest és el nom amb que es coneix el centre de distribució d'aliments de Ripoll, organitzat per voluntaris de Caritas i la Creu Roja de Ripoll.

Com ja sabeu des de l'Escola Salesians de Ripoll, volem educar els nens i nenes en i per la solidaritat, vers la pobresa més pròxima, com també la més llunyana. És per aquest motiu que enguany hem proposat un seguit de campanyes que tenen com a objectiu ser solidaris en els moments en que nosaltres fem festa, amb tots aquells veïns del nostre poble que ho passen malament, i no tenen prous recursos econòmics per alimentar la seva família.

Així doncs per Nadal, com qui paga una entrada per veure un espectacle, el dia de la festa de Nadal al teatre Comtal, vam recollir patates per a coure.

Divendres, festa de Don Bosco, al anar a recollir la xocolata desfeta i la coca del nostre esmorzar, qui va poder va portar aliments que tenien a veure amb l'esmorzar, sobretot cereals, però també hi havia galetes, sucs, llet, etc. En vam omplir tota la furgoneta de la Creu Roja.




GRÀCIES!

Per Pasqua tornarem a fer una recollida, i encara una altra per la festa de Maria Auxiliadora. Quan s'aproximin les dates ens posarem altre cop en contacte amb el Graner i els demanarem quines són les seves necessitats.

Esperem que tothom pugui continuar col·laborant com fins ara, ja que les campanyes són un èxit.

En nom de El Graner i l'Equip de Pastoral de l'escola, us diem de nou

GRÀCIES PER COL·LABORAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada